Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματοποίηση κοπή πίτας Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 3/2/2017 η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας στο κέντρο ¨ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ". Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου κ. Κων/νου Καραδήμα για  τις δραστηριότητες που έγιναν καθώς και τις μελλοντικές δράσεις που προγραμματίστηκαν, την ανάγκη σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελών, την δημιουργία επαγγελματικού μητρώου καθώς και την δημιουργία τράπεζας αίματος προς όφελος των μελών μας. Επίσης το Δ.Σ. είναι έτοιμο να συμμετάσχει με τεκμηριωμένες και αναλυτικές προτάσεις  στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφέδρων Αξιωματικών που θα γίνει στη Λάρισα τον επόμενο μήνα, παρουσία της Ανωτάτης Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών καθώς και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Την πίτα ευλόγησε ο Στρατιωτικός Ιερέας της 32 ΤΑΞΠΝ π. Δημήτριος Παπαστέργιος, όπως κάθε χρόνο, ευχόμενος στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη με τις οικογένειές του Καλή & Ευλογημένη Χρονιά με Υγεία και Προκοπή και αγάπη για τα ιερά και όσια της πατρίδας μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. διαβεβαίωσε τον ιερέα μας και όλους τους παρισταμένους ότι οι Έφεδροι Αξιωματικοί είναι έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή τους καλέσει η Πατρίδα να αναλάβουν, όπως πάντα, στο ακέραιο τη προάσπιση και ακεραιότητα της πατρίδας μας. 
Η βραδιά κύλισε με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, πολύ καλό  φαγητό που μας παρείχε το κέντρο και πολλές χορευτικές φιγούρες των μελών μας, που ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη αυτή βραδιά. Τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας ήταν ο έφεδρος αξιωματικός Ευάγγελος Μαμαλούκος ο οποίος και κέρδισε το φλουρί καθώς το δώρο της ήταν μια τιμητική πλακέτα με το θυρεό του Συνδέσμου, από τον Πρόεδρο μας κ. Κων/νο Καραδήμα.
Επιτυχημένη ήταν και η λαχειοφόρος αγορά που έγινε και περιείχε αρκετά και ενδιαφέροντα δώρα.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστούν θερμά όλους όσους προσέφεραν τα δώρα για να γίνει η λαχειοφόρος αυτή επιτυχημένη και συγκεκριμένα τον κ. Παν.Ευθυμίου, Ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου "ΔΙΟΓΕΝΗΣ" στη Τσαγκαράδα, το γραφείο της ΑΧΑ και τον Δντή της κ. Απόστολο Φιλίππου, το ταξιδιωτικό γραφείο Νικολάου Βισβίκη (VIS TRAVEL),το ζαχαροπλαστείο "ΔΗΜΗΤΡΗΣ" Μητρολιός, το Κτηνιατρείο Νικολάου Βενέτη.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου