Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Εκπαιδευτικό Διήμερο του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας στο Προσκοπικό Καταφύγιο "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" στα Χάνια Πηλίου


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΪΔΙΝΙΟΥ
Τ.Κ. 38446 - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ε-mail: seanmagnisias@yahoo.gr 
website: seanmagnisias.blogspot.gr
Τηλ. 6980203223

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Ενημερώνουμε τα μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας ότι το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαΐου 2015, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό διήμερο στο προσκοπικό καταφύγιο "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ", στα Χάνια Πηλίου.
Η συμμετοχή είναι 15€ συμπεριλαμβανομένου πρωϊνού που θα χορηγήσει ο ΣΕΑΝ, καθώς και των καφέδων στα διαλείμματα.
Τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής ορίζεται στις 30/4/2015, ημέρα Πέμπτη. Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο γραφείο του ΣΕΑΝ Δευτέρα & Πέμπτη 6-8 μ.μ. . Πληρώνοντας τη συμμετοχή σας, θα παίρνετε και την κατάσταση ατομικών ειδών που θα έχετε μαζί σας. 

Υπεύθυνος για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού διημέρου ορίστηκε ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, Τχης(ΠΖ) Κων/νος Καραδήμας.  Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλ. 6980203223.
 
Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε το πρόγραμμα του διημέρου, το οποίο έγινε με κάθε λεπτομέρεια ώστε οι συμμετέχοντες να περάσουν όσο το δυνατό καλύτερα, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την πραγματοποίηση Σχολείων Διαβιβάσεων,  Προσανατολισμού, Α΄ Βοηθειών, πορεία προς Χιονοδρομικό και πρακτική εξάσκηση των ανωτέρω σχολείων στο πεδίο. Όλα τα ανωτέρω σχολεία θα γίνουν από Εφ. Αξκούς του ΣΕΑΝ Μαγνησίας που ο καθένας τους έχει και την σχετική ειδικότητα στο θέμα.  
 
Ως αναφορά την διοικητική μέριμνα, τα δύο γεύματα (βραδινό-μεσημεριανό) θα είναι με δαπάνη των συμμετεχόντων, το δε πρωϊνό με ευθύνη  και δαπάνη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας.
 
Παρακαλούμε τα μέλη μας να δηλώσουν όσο γίνεται συντομότερα τη συμμετοχή τους. Η επιτυχία της εκδήλωσης βρίσκεται στην συμμετοχή και στην υποστήριξη σας στη δραστηριότητα αυτή.
 
Πληροφοριακά σας ενημερώσουμε ότι το Προσκοπικό Καταφύγιο "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ", βρίσκεται στην περιοχή Χανίων κάτω από το Ξενοδοχείο Πηλέας, με άριστη υλικοτεχνική υποδομή, δύο σάλες με κρεβάτια , μία σάλα μεγάλη με τζάκι, θέρμανση σε όλα τα δωμάτια, WC, επαγγελματικά μαγειρεία, καθώς και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του καταφυγίου. 
Η μετακίνηση θα γίνει με δική σας ευθύνη και μέσο.
 
Όποιο από τα μέλη μας γνωρίζει μουσικό όργανο παρακαλούμε να το φέρει στο χώρο του καταφυγίου. Σας περιμένουμε...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου