Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ : ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ & ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Άγιος Νικήτας. Στον αύλειο χώρο του γραφείου του Συνδέσμου και ιερουργούντους του Στρατιωτικού Ιερέα της 32 ΤΑΞ/ΠΝ π. Δημήτριου Παπαστέργιου τελέστηκε η αρτοκλασία και η περιφορά της Εικόνας του Αγίου Νικήτα γύρω από την πλατεία. 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους.
Το χορό των ιεροψαλτών αποτελούσαν μέλη του Συνδέσμου που ενθουσίασαν με τις μελωδικές φωνές τους, τροπάρια του Αγίου Νικήτα. 
Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε η βράβευση του μέλους του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας και Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου κ. Αθανασίου Σταυρίδη ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στην κατασκευή του μνημείου των πεσόντων εφέδρων αξιωματικών. Το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας του εμφανώς συγκινημένος και ευχαριστώντας τον ΣΕΑΝ για την μεγάλη τιμή που επιφύλαξε στο γιο του.
Στη συνέχεια στην αυλή του γραφείου το Διοικητικό Συμβούλιο παρέθεσε στα μέλη του δεξίωση με διάφορα εδέσματα, που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες Φώτου και κα Μπάτη με πολλή φροντίδα και μεράκι. Τις ευχαριστούμε πολύ.
Ο πρόεδρος ευχαριστεί όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην ετοιμασία αυτή και τα μέλη του Συνδέσμου που ανταποκρίθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται ο Άγιος Νικήτας να φυλάει και να σκέπει το Σύνδεσμο και τα μέλη του. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
Ευχαριστούμε θερμά την βιομηχανία ΕΨΑ για την χορηγία αναψυκτικών για το διήμερο των εκδηλώσεων του Συνδέσμου μας.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου