Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας


Στις 26/6/2017 στον αύλειο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου Νέας Δημητριάδας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος  Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας και το ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Νέας Δημηριάδας. 
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν μέρος των χρημάτων να διατεθούν για την ανέγερση του μνημείου εφέδρων αξιωματικών στο νομό μας και ιδιαίτερα στο Βόλο.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους, το χορωδιακό τμήμα του ΚΕΚΠΑ Νέας Δημητριάδας, καθώς και οι μουσικοί Γ. Ψαθάς, Γ.  Σπηλιόπουλος και Καραμπάσης Β., οι οποίοι μας ταξίδεψαν με όμορφες μελωδίες και τραγούδια σε έργα γνωστών Ελλήνων συνθετών.

Η πλατεία έξω από το Κοινωνικό Κέντρο ήταν γεμάτη από τους φίλους του Συνδέσμου οι οποίοι απόλαυσαν την χορωδία και τους μουσικούς με τα επιλεγμένα τραγούδια τους.

Η κα Κοντοπούλου και το ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ απένειμαν στον ΣΕΑΝ Μαγνησίας τιμητικό έπαινο για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που είχε συμβολικό και ηθικό χαρακτήρα. 

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ ευχαρίστησε την κα Κοοντοπούλου για την τιμή αυτή και ανταπέδωσε στην κα Κοντοπούλου, στην ζωγράφο κα Παρασκευή Τουλούπη και την χορογράφο κα Γεωργία Μπουδαλάκη, έπαινο, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της μουσικής εκδήλωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη του που παρευρέθηκαν στην μουσική αυτή πανδαισία και υποστήριξαν το ηθικό χρέος που έχουμε σαν έφεδροι αξιωματικοί να δούμε το μνημείο των πεσόντων εφέδρων αξιωματικών να γίνεται πραγματικότητα.

Επίσης την κα Κοντοπούλου Αγγελική για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε για να είναι επιτυχής η μουσική εκδήλωση και τη χορωδία του ΚΕΚΠΑ Νέας Δημητριάδας για τις όμορφες μελωδίες που μας χάρισε.

Όποιο από τα μέλη μας θέλει να ενισχύσει τον αγώνα μας για τη ανέγερση του μνημείου, μπορεί να προσέρχεται στο γραφείο μας και να καταβάλει ότι αυτός επιθυμεί.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου