Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Εκδηλώσεις του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας



Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας  ενημερώνει τα μέλη του για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει για τους επόμενους δύο μήνες και παρακαλούμε θερμά να τις υποστηρίξετε με την συμμετοχή σας.

1) Στις 2/11/2016 και ώρα 20.00, Μουσική Βραδιά στην ΛΑΦ Βόλου (Σαράτση 1- Αγιος Κων/νος-Βόλος) αφιέρωμα στην Σοφία Βέμπο και σε άλλους μεγάλους λαϊκούς συνθέτες. Το φαγητό επιβαρύνει τον καθέναν μας και καθένας μπορεί να παραγγείλει ότι επιθυμεί.Συμμετοχή 1€ θα δοθεί από τον καθένα μας για την είσοδο στη ΛΑΦ στον ταμία του ΣΕΑΝ (τα χρήματα δίδονται στη ΛΑΦ)

2) Στις 9/11/2016 και ώρα 18.30, ΛΑΦ Βόλου, ομιλίες των Εφέδρων Αξιωματικών κ.κ.:
α. Κυριάκου Αβραμίδη, Ορθοπαιδικού Χειρουργού, Α΄ Επιμελητή, του Γ.Ν. Λάρισας, Εφ. Λοχαγού(ΥΓ), με θέμα: " Παθήσεις του Ώμου - Εξάρθρωμα - Αντιμετώπιση - Θεραπεία".

β.Χρήστου Κ. Πούλιου, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω,Εφ. Λοχαγού (ΣΓ), Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής & Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών, LLM, MSc, DiN με θέμα : «ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ : Ο ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ & ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ». Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

3) Στις 19/12/2016 και ώρα 6.30μμ, στη ΛΑΦ Βόλου χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με καλεσμένους τον κ. Ιωάννη Γεωργαντζή, Μαθηματικό και Κων/νο Βαϊνά, Μαθηματικό - Καθηγητή Παιδαγωγικών, με θέμα: " Το Άστρο της Βηθλεέμ".
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος " Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης" υπό την διεύθυνση του κ. Ευσταθίου Γραμμένου, Θεολόγου-Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής & Προέδρου του Συνδέσμου Ιεροψαλτών και η οποία θα αποδώσει τροπάρια των Χριστουγέννων. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

 
Από το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου