Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ανακοινώσεις του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας

 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΛΟΓΩ ΛΗΞΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕΧΡΙ 19-5-2017
Καλούνται τα μέλη μας να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την έκδοση νέου τύπου ταυτότητας. Οι παλαιού τύπου ταυτότητες θα πρέπει να αντικασταθούν μέχρι τις 19-5-2017, οπότε παύει και η ισχύς τους. Τα δικαιολογητικά παραμένουν τα ίδια (2 έγχρωμες ή απρόμαυρες φωτογραφίες 3Χ3 με πολιτική περιβολή σε λευκό φόντο και ένα πιστοποιητικό τύπου Α΄(τελευταίου 3μηνου) από το ΚΕΠ.
Όσοι έχουν βγάλει τις νέου τύπου ταυτότητες δεν χρειάζεται να τις αλλάξουν.
Αίτηση θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή στο γραφείο μας.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ
Παρακαλούνται τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το 2016. Η ετήσια συνδρομή αποτελεί τον κύριο πόρο του Συνδέσμου.  Πληρωμή κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 18.00΄-20,00΄ στο γραφείο μας. Κόστος ετήσιας συνδρομής 10€.

 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
 
Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ., εξετάζεται η δυνατότητα συγκέντρωσης και κοινοποίησης καταλόγου επαγγελμάτων μελών, με σκοπό την ενίσχυση της
επαγγελματικής
δραστηριότητας και ταυτόχρονα την επίτευξη προσφορών προς τα μέλη μας
και τις οικογένειές τους σε τυχόν υπηρεσίες ή προϊόντα, αναλόγως.
Σε αυτό το πλαίσιο παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα μέλη του Συνδέσμου
να αποστείλουν στο: seanmagnisias@yahoo.gr
τα επαγγελματικά τους στοιχεία, καθώς και τις σχετικές προσφορές που δύνανται να παρέχουν στα μέλη μας.

 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ
 
 Όσα μέλη μας ενδιαφέρονται να εκπροσωπούν τον ΣΕΑΝ ως αντιπρόσωποι αυτού και του Προέδρου του στον Δήμο στον οποίο κατοικούν, να το δηλώσουν είτε ηλεκτρονικά, είτε με αίτησή τους στο γραφείο του Συνδέσμου.
 

ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2016
 
Μπορείτε να ενημερωθείτε στην https://diavgeia.gov.gr για τις προαγωγές εφέδρων αξιωματικών (16-3-2016 ΠΔ «Κύρωση Πινάκων Εκτάκτων Κρίσεων Έτους 2015 και Προαγωγές Εφέδρων στην Εφεδρεία Αξιωματικών Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς» που δημοσιεύθηκε στο με αριθμό 284/28-03-2016 ΦΕΚ (τΓ’)

 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 
Παρακαλούνται τα μέλη μας που επιθυμούν να συγκροτήσουν την ομάδα αιμοδοσίας και να δίνουν αίμα όσες φορές αυτοί επιθυμούν, με σκοπό την δημιουργία τράπεζας αίματος, για την κάλυψη αναγκών των μελών του Συνδέσμου μας να το δηλώνουν στο τηλέφωνο του προέδρου μας κ. Κ. Καραδήμα στο 6980203223


ΜΠΛΟΥΖΕΣ – ΤΖΟΚΕΫ - ΣΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΥ - ΜΠΕΡΛΟΚ

Στο γραφείο μας διατίθενται κοντομάνικα μπλουζάκια και τζόκεϋ με το σήμα του Έφεδρου Αξιωματικού κεντημένο. Επίσης σηματάκια πέτου και μπερλόκ.


 
Μουσική βραδιά το ΣΕΑΝ Μαγνησίας αφιερωμένη στη Σοφία Βέμπο και όχι μόνο, στις 2/11/2016

Την 4η κατά σειρά μουσική βραδιά διοργανώνει ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας στη ΛΑΦ Βόλου στις 2/11/2016 και ώρα 20.00. Είναι αφιερωμένη στη Σοφία Βέμπο καθώς και σε άλλους μεγάλους λαϊκούς συνθέτες.Το μενού θα είναι ελεύθερο και καθένας θα πληρώνει το γεύμα του. Συμμετοχή 1€ θα δοθεί από κάθε συμμετέχοντα στον Σύνδεσμό μας (στον Ταμία μας) για την είσοδο στη Λέσχη. Μουσική επιμέλεια Αγγελική Κοντοπούλου και Κων/νος Βαϊνάς με την συμμετοχή μουσικής κομπανίας.


Το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου