Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Εορτασμός Αγίου Νικήτα από τον ΣΕΑΝ Μαγνησίας


Γιορτάστηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας ο προστάτης Άγιος Νικήτας, στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου μέσα στο Στρατόπεδο Σχη(ΠΖ) Ν. Γεωργούλα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας κ. Χατζόπουλος Β., ο Υποδιοικητής της 32 ΤΑΞΠΝ Σχης (ΠΖ) κ. Καπραβέλος, ο Διοικητής της 32 ΙΜΑ Τχης(ΤΘ) κ. Τσιαμήτας Ν., ο Υποδιοικητής του 521 ΤΠΝ κ. Αλεξίου, σύσσωμο το Δ.Σ , καθώς και πλήθος μελών του Συνδέσμου μας με τις οικογένειές τους.

Ο Στρατιωτικός ιερέας Λοχαγός (ΣΙ) π. Δημήτριος Παπαστέργιος τίμησε τον Άγιό μας πραγματοποιώντας τον εσπερινό και την αρτοκλασία.
Στην χορεία των ιεροψαλτών που βοήθησαν ήταν οι έφεδροι αξιωματικοί κ.κ. Ξενάκης Χρήστος, Νασιάκος Δημήτρης, Καλφούτζος Γ. και Πασχαλίδης Α.

Ο κ. Νασιάκος Δημήτριος με πολύ ωραίο τρόπο απέδωσε στην ομιλία του, τη ζωή και το έργο του Αγίου Νικήτα, ευχαριστώντας στο τέλος τις στρατιωτικές αρχές της 32 ΤΑΞΠΝ και ιδιαίτερα τον Δκτή της Τξχο κ. Α. Πάτσαλο, τον Διοικητή και Υπδκτή του 521 ΤΠΖΝ Αχχη(ΠΖ) κ. Κατόπη Β. και Τχη(ΠΖ) κ. Αλεξίου για την προσφορά διάθεσης καφέ και εδεσμάτων στους παρευρισκομένους.

Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου ήταν κατάμεστη μέσα και έξω από εφέδρους αξκούς με τις οικογένειές τους.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον Διοικητή της 32 ΤΑΞΠΝ Τξχο κ. Α. Πάτσαλο, τον Διοικητή του 521 ΤΠΖΝ Ανχη(ΠΖ) κ. Β. Κατόπη, τον Στρατιωτικό μας ιερέα Λγό(ΣΙ) π. Δημήτριος Παπαστέργιο καθώς και αναμνηστικό μετάλλιο τον Διοικητή της 32 ΙΜΑ Τχη (ΤΘ) κ. Τσιαμήτα Ν.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο αίθριο χώρο του 521 ΤΠΖΝ με εδέσματα που προσέφερε το Τάγμα καθώς και ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας.









 






 








 
 
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου