Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ανέγερση Εικονοστασίου & Τέλεση Τρισάγιου στην μνήμη Μανώλη Παυλή


Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 23/4/2016 και ώρα 10.30 π.μ., μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης, συναντηθήκαμε στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο αγαπητός μας πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου μας  Μανώλης Παυλής, πριν δύο χρόνια περίπου στις 5-7-2014.
Στο σημείο αυτό παρευρέθηκαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας, η γυναίκα του εκλιπόντος Αλεξάνδρα, φίλοι και γνωστοί που αγάπησαν και θέλησαν να δώσουν το παρόν στο προσκλητήριο αυτό.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να κατασκευαστεί και να ανεγερθεί εικονοστάσι το οποίο θα μας θυμίζει ότι στο σημείο αυτό ξεψύχησε ο αγαπητός μας πρ. πρόεδρος και φίλος Μανώλης.

Αυτή η ιδέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα όλοι μαζί και με την παρουσία του Στρατιωτικού μας Ιερέα Λοχαγού (ΣΙ) π. Δημήτριου Παπαστέργιου, ο οποίος με πολύ χαρά θέλησε να παρευρεθεί, τελέσαμε τρισάγιο στο εν λόγω σημείο και προσευχηθήκαμε για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ο πρόεδρος κ. Καραδήμας Κων/νος στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Μανώλη Παυλή και την προσφορά του στο Σύνδεσμό μας και ευχαρίστησε όλο το Δ.Σ. για την απόφαση αυτή να ανεγερθεί εικονοστάσι στην μνήμη του και στην προετοιμασία κατασκευής και ανέγερσης καθώς επίσης και στην υλική συνεισφορά τους για την ολοκλήρωση του.

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους κ.κ. Νασιάκο Δημήτριο, Μπάτη Αθανάσιο, Μαραγκό Λεωνίδα, Σιαφάκα Βασίλειο οι οποίοι διέθεσαν και αρκετό προσωπικό χρόνο για την  επιτυχή αποπεράτωση του. 

Το λόγο πήρε η σύζυγος του Μανώλη, Αλεξάνδρα, η οποία συγκινημένη, ευχαρίστησε όλο το Δ.Σ. για την πρωτοβουλία αυτή και πάνω απ' όλα γιατί θυμόμαστε και τιμούμε τον άνθρωπο αυτό που έδωσε ψυχή και σώμα για το καλό του Συνδέσμου μας.

Με το πέρας του τρισάγιου μοιράστηκε σιτάρι το οποίο και διαβάστηκε από τον ιερέα μας και δόθηκε στους παρισταμένους για την ανάπαυση και συγχώρεση της ψυχής του.

Αγαπητέ μας Μανώλη Αιωνία η Μνήμη σου, ο Θεός να σε Αναπαύει και Καλή Ανάσταση!!!

Οι Συνάδελφοί σου













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου