Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Κατασκευή & Ανέγερση Εικονοστασίου στην μνήμη Μανώλη Παυλή


Σας ενημερώνουμε ότι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας αποφασίστηκε η κατασκευή και ανέγερση εικονοστασίου στην μνήμη του πρώην προέδρου μας Μανώλη Παυλή, στο χώρο που απεβίωσε και συγκεκριμένα έξω από το χωριό Γλαφυρές Μαγνησίας.

Έτσι το όραμά μας είναι πλέον έτοιμο και στις 23/4/2016, ημέρα Σάββατο του Λαζάρου και ώρα 10.00 π.μ. θα συναντηθούμε στο γραφείο του Συνδέσμου μας απ'  όπου και θα αναχωρήσουμε για το σημείο αυτό, για να συναντηθούμε όλοι εμείς οι φίλοι και συνάδελφοι του Μανώλη,Έφεδροι Αξιωματικοί, εκεί και να τελέσουμε τρισάγιο στην μνήμη του.

Στο σημείο αυτό θα υπάρχει πλέον το εικονοστάσι φτιαγμένο στην μνήμη του να θυμίζει σε όλους μας το τόπο που έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα και απρόσμενα σκορπίζοντας σε όλους μας πολύ πόνο και λύπη, που σταμάτησαν ακαριαία τα όνειρα που έκανε για το αύριο για ένα καλύτερο σύνδεσμο, μια μεγαλύτερη οικογένεια. Θα μας λείψει...

Μαζί μας προσκαλέσαμε και θα έχουμε τον Στρατιωτικό Ιερέα της 32 ΤΑΞΠΝ Λγό (ΣΙ) π. Δημήτριο, ο οποίος πάντα μας υποστηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό μας και ο οποίος ήθελε πολύ να έρθει να διαβάσει το τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του.

Όποιος λοιπόν θέλει να παρευρεθεί και να προσευχηθεί μαζί μας για την ανάπαυση της ψυχής του, με μεγάλη μας χαρά θα τον περιμένουμε στο γραφείο μας, απ' όπου και θα ξεκινήσουμε για το σημείο της δέησης.

                                              Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας


 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου