Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Πραγματοποιήθηκε, στις 5/2/2016,με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βόλου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΑΝ Μαγνησίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποδιοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Σχης(ΕΔ) κ. Γκάβαρης Ν., ο Υποδιοικητής της 64 ΜΕ Ανχης (ΠΒ) κ. Ζάχος Πολυζώης, ο Στρατιωτικός Ιερέας της 32 ΤΞΠΝ Λγός (Θ) π. Δημήτριος Παπαστέργιος, ο Υποπτέραρχος ε.α.  κ. Τσουνής, ο Σχης (ΠΒ) ε.α. κ. Πρωτογέρου, πολλοί Αξιωματικοί ε.α. και πλήθος εφέδρων αξιωματικών- μελών του Συνδέσμου μας με τις οικογένειές τους.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συνδέσμου μας Εφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Κων/νο Καραδήμα, ο οποίος παρουσίασε με δια δραστικό τρόπο τον απολογισμό δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, ο οποίος και υπήρξε αρκετά πλούσιος σε δραστηριότητες και χωρίς υπερβολή είχε και μία δραστηριότητα κάθε μήνα. Από τις δραστηριότητες αυτές αναδείχθηκε
 ο εθελοντικός-κοινωνικός-φιλανθρωπικός & αλληλέγγυος χαρακτήρας του Συνδέσμου προς την κοινωνία και τους ανθρώπους του νομού Μαγνησίας.
Χαιρετισμό απείφθυνε ο Υποδιοικητής της 32 ΤΑΞ ΠΝ Σχης (ΕΔ)κ. Γκάβαρης Ν. ο οποίος ευχαρίστησε τον ΣΕΑΝ για την πρόσκληση και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις δραστηριότητες και στο κοινωνικό-εθελοντικό έργο που επιτελεί στο νομό μας.
Στη συνέχεια ο Στρατιωτικός Ιερέας π. Δημήτριος Παπαστέργιος ευλόγησε την πίτα του ΣΕΑΝ και ευχήθηκε η Υπέρμαχος Στρατηγός φύλακας των Ενόπλων μας Δυνάμεων και ο προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών Άγιος Νικήτας να σκέπει και να φρουρεί τον Σύνδεσμό μας και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας με ειρήνη και ενότητα. 
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία τμήματος του χορευτικού συγκροτήματος από τον "Σύλλογο για τη διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων", με υπεύθυνη την κα Τσεκούρα Βίκυ η οποία και είναι πρόεδρος της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού μαζί με την κα Αγγελική Κοντοπούλου που είχαν την ιδέα αυτή. Ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας τις ευχαριστεί θερμά για την ιδέα τους αυτή καθώς και όλα τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση.
Το φλουρί της πίτας πέτυχε το μέλος μας εφ. Αξιωματικός κ. Μαχάς Πέτρος από τον Αλμυρό, στον οποίο ο πρόεδρός μας παρέδωσε μια αναμνηστική πλακέτα με το σήμα του εφέδρου αξιωματικού.
Η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο, το οποίο είχε επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και επαγγελματική επάρκεια  ο Σέφ της ΛΑΦ Επχίας (ΕΜΘ-ΜΧ) κ. Ιωάννης Κουκουλάς και με την απρόσκοπτη επίβλεψη και υποστήριξη του Δντή της ΛΑΦ Βόλου Υπλγού (ΦΠΖ) κ. Δ. Κουντούρη και του Ανθστή (ΤΘ) κ. Λάμπρου Β.

Ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή καθώς και όλο το προσωπικό της Λ.Α.Φ. Βόλου για την υποδειγματική οργάνωση της εκδήλωσής μας.



















 


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου