Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 16/11/2015 και ώρα 18.30 με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, με θέμα: " Μνήμες από τη θητεία των μελών του στις Ένοπλες Δυνάμεις".

Το πρόγραμμα των εγκαινίων είχε ως εξής:
1) Αγιασμός από τον Στρατιωτικό Ιερέα της 32 ΤΑΞΠΝ π. Δημήτριο
2) Ομιλία από τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Κων/νο Καραδήμα
3) Χαιρετισμός από τον Υποδιοικητή της 32 ΤΑΞΠΝ Σχη (ΕΔ) κ. Γκάβαρη
4) Απονομή Αναμνηστικών Επαίνων στους συμμετέχοντες εφέδρους αξιωματικούς, μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας.
5) Εγκαίνια - κόψιμο κορδέλας της έκθεσης φωτογραφίας από τον Υποδιοικητή της 32 ΤΑΞΠΝ.
6) Περιήγηση των μελών στην έκθεση και παρουσίαση κάθε σταντ από τους συμμετέχοντες αξκούς
7) Παράθεση μπουφέ στο φουαγιέ της Λέσχης
8) Πέρας εγκαινίων

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου μας και του εορτασμού της Ημέρας Τιμής των Ενόπλων Δυνάμεων, συμμετείχαν πάνω από 70 μέλη με τις οικογένειές τους και φίλοι του ΣΕΑΝ, ο Δ/ντής της ΛΑΦ Βόλου Υπολοχαγός (ΦΠΖ) κ. Κουντούρης Δ.,αξιωματικοί της 32 ΤΑΞ ΠΝ και του προσωπικού της ΛΑΦ Βόλου.
Η προετοιμασία της έκθεσης ξεκίνησε πριν δύο μήνες από τα μέλη του Δ.Σ. με την συγκέντρωση φωτογραφιών, την ταξινόμηση, τον διαχωρισμό τους από τον παλαιότερο στον νεότερο εφ. αξκό, την ανάρτηση σε σταντ και την τελική παρουσίαση στην ΛΑΦ.
Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κ. Καραδήμας είπε ότι σκοπός της έκθεσης είναι η προβολή φωτογραφιών από τον παλαιότερο μέχρι τον νεότερο εφ. αξκό που υπηρέτησε στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μνήμες και προσωπικές στιγμές που ο καθένας μας έζησε και θυμάται με ανάμεικτα συναισθήματα νοσταλγίας, περηφάνειας, συγκίνησης. Ένα κομμάτι της ζωής του πολύ προσωπικό και συνάμα βιωματικό και ανεξίτηλο στη μνήμη του. Οι θύμισες πολλές το καθήκον για την πατρίδα μεγάλο. Σκοπός επίσης της σημερινής έκθεσης είναι να αναδείξει αυτές τις θύμισες του παρελθόντος, να ενώσει τα μέλη μεταξύ τους, να μοιραστούν προσωπικές στιγμές από τη θητεία τους και που σήμερα θέλουμε να αναδείξουμε με τον καλλίτερο τρόπο. Η πραγματοποίηση της έκθεσης αυτής έγινε με πολύ μεράκι, αρκετή δουλειά από τα μέλη του Δ.Σ. και ευχαρίστησε ειδικότερα τον κ. Ρουσόπουλο Θ. τον κ. Σιαφάκα Β., τον κ. Νάσιο Αθ., Νασιάκο Δ., Μπάτη Αθ., Μαραγκό Λ., Χουλιάρα Αρ., για την βοήθειά τους. Στην έκθεση φωτογραφίες  παρέδωσαν 45 μέλη και συγκεντρώθηκαν πάνω από 150 φωτογραφίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον Υποδιοικητή της 32 ΤΑΞΠΝ κ. Γκάβαρη , τον Δντή της ΛΑΦ Βόλου κ. Κουντούρη Δ., τον Αρχιλοχία κ. Βησσαρίωνα Λάμπρο και όλο το προσωπικό της ΛΑΦ Βόλου για την βοήθεια και υποστήριξη στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Η έκθεση φωτογραφίας θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από 16-23/11/2015, καθημερινά από 19.30-22.00 και Σαββατοκύριακο 12-2 και 19.30-22.00.


Μία πλευρά από τον χώρο της έκθεσης φωτογραφίας




Πριν την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων της έκθεσης

Ο Υποδιοικητής απονέμει αναμνηστικό έπαινο στον κ Αγ. Κασιάρα


Ο Υποδιοικητής της 32 ΤΑΞΠΝ κ. Γκάβαρης με τον πρόεδρο του ΣΕΑΝ κ. Κ. Καραδήμα (δεξιά) και το μέλος του ΣΕΑΝ κ. Γκανάτσιο Σ. 



Τα μέλη του ΣΕΑΝ από αριστερά οι κ.κ. Μαντζούφας, Νικολάου, Ρουσόπουλος, Καραγιάννης

Αγιασμός από τον στρ. ιερέα της 32 ΤΑΞΠΝ π. Δημήτριο




Απονομή αναμνηστικών επαίνων από τον Υποδιοικητή κ. Γκάβαρη στους συμμετέχοντες στην έκθεση

Άποψη του μπουφέ στο χώρο της ΛΑΦ


Ο Διευθυντής της ΛΑΦ κ. Δ. Κουντούρης (δεξιά) και ο Αρχιλοχίας (ΤΘ) κ. Βησσαρίων Λάμπρος

Από αριστερά ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας κ. Κ. Καραδήμας με τον Αντιπρόεδρο κ. Αθ. Μπάτη και το μέλος κ. Σιαφάκα Β.

Ο κ. Σιαφάκας Β. στο χώρο της έκθεσης


Από αριστερά οι κ.κ. Νικολάου Γ. και ο ταμίας μας Ρουσόπουλος Θ. 



 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου