Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ στο γεύμα αλληλεγγύης των Ε.Δ για ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες



Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρέστη στο Γεύμα Αλληλεγγύης για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, που διοργάνωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο Πάρκο Στρατού, στο Γουδή.


Παρέστη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ευλόγησε το πασχαλινό γεύμα.


Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είπε τα εξής:

«Να ευχηθώ Χριστός Ανέστη σε όλο τον ελληνικό λαό. Είμαστε εδώ η Πολιτική Ηγεσία μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Ήσυχο, τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας, Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού. Είμαστε εδώ σε μία μεγάλη γιορτή, έχοντας ως προσκεκλημένους τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και ιδιαίτερα τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που είναι θύματα της κρίσης. Γιορτάζουμε όλοι μαζί, γιατί αυτές τις αξίες, το μήνυμα της Ανάστασης, το μήνυμα της ελπίδας, όσο και αν θέλουν δεν μπορούν να τις σβήσουν. Θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε, θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ελπίδα και με αυτή την πίστη στην ελπίδα και στο Φως της Αναστάσεως θα προχωρήσουμε στο αύριο".


Ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος είπε τα εξής:

«Μία σημαντική ημέρα, με χαμόγελο. Όμορφος, καθαρός ουρανός. Ο κόσμος πλέον μπορεί να αρχίζει να χαμογελά. Αλλάζουν οι ημέρες και οι εποχές για την πατρίδα μας. Νομίζω ότι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για την αναγέννηση και τις ελπίδες του λαού μας. Ευχαριστώ πολύ».


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος είπε τα εξής:

«Εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων εύχομαι Χρόνια Πολλά στον ελληνικό λαό και Χριστός Ανέστη. Οι Ένοπλες Δυνάμεις στέκονται αρωγοί τούτη τη στιγμή, τη στιγμή της ανθρωπιστικής κρίσης, παρέχοντας αυτή την ελάχιστη δυνατότητα σε όλους τους συμπατριώτες μας που είναι εδώ και μπορούν να διασκεδάσουν την εορταστική αυτή ημέρα, όπως διασκεδάζουμε πάντα, σύμφωνα με τις παραδόσεις μας και σύμφωνα με ό,τι κάναμε πάντα για το Πάσχα.


Σας ευχαριστώ πολύ. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου