Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Διπλή γιορτή για το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως παρουσία του Yδκτου 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ



Τo Σαββάτο 6 Δεκεμβρίου 2014, το 303 ΠΕΒ γιόρτασε δύο γεγονότα. Τον προστάτη του Εργοστασίου, Άγιο Νικόλαο στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται εμπρός από το Διοικητήριό του και τα πεντηκοστά ένατα γενέθλιά του, αφού συμπλήρωσε από τη συγκρότησή του 59 χρόνια συνεχούς και παραγωγικής λειτουργίας. 
Η εκδήλωση συμπεριέλαβε τη Θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας, κατάθεση στεφάνου από τον Διοικητή του 303 ΠΕΒ, επίδειξη κυρίου υλικού που συντηρεί το 303 ΠΕΒ και λιτή δεξίωση.
Το Εργοστάσιο τίμησαν με την παρουσία τους ο Yδκτης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ Υπτγος κ. Ρέσκος Δημήτριος, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Παπαδημόπουλος Δημήτριος, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Σούλτης Γεώργιος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Εκπρόσωποι στρατιωτικών μονάδων περιοχής Θεσσαλίας, παλαιοί Διοικητές του Εργοστασίου, ο πρόεδρος του ΣΑΑΤΧΣ Λάρισας, απόστρατοι του ΤΧ Σώματος, συνταξιούχοι μόνιμοι υπάλληλοι που υπηρέτησαν στο παρελθόν στο 303 ΠΕΒ και φυσικά το Στρατιωτικό, πολιτικό προσωπικό και οι μαθητευόμενοι του 303 ΠΕΒ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου