Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Μήνυμα λεβεντιάς του Αρχηγού της Π.Α στους Αεροπόρους μας!


Ο Αρχηγός απηύθυνε, στο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε στην άσκηση, το ακόλουθο μήνυμα:21-IMG_2691

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διακλαδικής Άσκησης ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014″, στην οποία η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε, με το σύνολο των αεροπορικών μας δυνάμεων με απόλυτη επιτυχία, εκφράζω την ικανοποίησή μου και τα συγχαρητήριά μου, σε όλους τους συμμετέχοντες για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και τις υψηλές επιδόσεις που επέτυχαν.
Ήταν μια άριστα οργανωμένη και μεγάλης διάρκειας προσπάθεια, για την υλοποίηση της απόφασης ανάδειξης του 2014 σε «έτος προβολής της Αεροπορικής μας Ισχύος» και σε συνέχεια των αεροπορικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας «ΗΝΙΟΧΟΣ 2014″ και «ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014″.
Στην άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, τόσο η υψηλή επιχειρησιακή ικανότητα και η αντοχή του προσωπικού της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όσο και η αξιοπιστία των αεροσκαφών, των οπλικών συστημάτων και των μέσων υποστήριξης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Νιώθουμε υπερήφανοι που υπηρετούμε στην Πολεμική μας Αεροπορία….Νιώθουμε υπερήφανοι που υπηρετούμε την Πατρίδα μας».

Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς
Αρχηγός

Εντυπωσιακές φώτο από την δράση των αεροπόρων κατά την εκτέλεση της Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014″ 2_big 8-IMG_2171 18-IMG_2291 19-IMG_2297
ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/minima-leventias-tou-archigou-tis-p-stous-aeroporous-mas/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου