Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΔΕΑ 2014 Γ ΕΣΣΟ ΣΤΗ ΣΕΑΠ



Η  Σχολή Eφέδρων Αξιωματικών Πεζικού διοργάνωσε την Παρασκευή 10 Οκτ 14 την τελετή αποφοίτησης των ΔΕΑ της 2014 Γ΄ ΕΣΣΟ. Συνολικά αποφοίτησαν ευδοκίμως, 64 Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί Πεζικού, Ειδικών Δυνάμεων και Οικονομικού, οι οποίοι θα στελεχώσουν Μονάδες και Υπηρεσίες του Στρατού Ξηράς.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών οπλιτών του Στρατού Ξηράς που θυσιάστηκαν πρόσφατα, στην εκτέλεση του καθήκοντος.

          Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ. Ειρηναίος, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κος Γρηγόριος Ροκαδάκης,  ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κος Ιωάννης Μαστοράκης, εκπρόσωποι από  όλες τις τοπικές πολιτικές, θρησκευτικές, στρατιωτικές και λοιπές αρχές καθώς και 20 Έφεδροι Αξιωματικοί που αποφοίτησαν με την 91 Ε’  ΕΣΣΟ, οι οποίοι πραγματοποιούν εθιμοτυπική επίσκεψη στην Σχολή, παρουσία του τότε Διοικητή του Τάγματος Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών, Υπτγου ε.α. Σταματάκη Γεωργίου και του τότε Διοικητή Λόχου Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών, Ταξχου ε.α. Κωνσταντάκη Γεωργίου.

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου