Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΑ ΤΟ ...Δ.Ν.Τ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ...ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΜΑΣ, ΤΑ ΤΟΞΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!


Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΟΛΛΕΣ ...ΔΡΑΣΕΙΣ!





     Είθισται το καλοκαίρι να αποκαλείται "νεκρή εποχή" και εμείς οι Εφιπποτοξότες δε καταλάβαμε ποτέ πώς είναι δυνατόν η πάντα ζωντανή καθημερινότητα να έχει "νεκρές εποχές". Απόδειξη κι αυτό το καλοκαίρι μας το οποίο κάθε άλλο παρά "νεκρό" δείχνει!


     Αυτό το Σαββατοκύριακο τρεις Εφιπποτοξότες, ο Διηνέκης, ο Δημόδικος και ο Λυκάων ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στην πρόσκληση της Λέσχης Εφέδρων Αξιωματικών Βόλου για μία επίδειξη της Παροδοσιακής Τοξοβολίας. Οι τρεις Εφιπποτοξότες μας έστειλαν ήδη ωραία στιγμιότυπα από την επίδειξη και ο Διηνέκης στην Αναφορά του σημειώνει:


     "Ακολούθησα όσο μπορούσα πιστά το εγχειρίδιο παρουσίασης , και πραγματοποιήσαμε μια πολύ επιτυχημένη προπόνηση με την συμμετοχή 20 τουλάχιστον συμμετεχόντων αρκετών εκ των οποίων ήταν νεαρής ηλικίας.
     Αρκετοί απο τους συμμετέχοντες έχοντας ηδη εμπειρία από "Ολυμπιακού" τύπου τοξοβολία δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με αυτή την πρωτόγνωρη για αυτούς εμπειρία.
     Ο Δημοδικος με βοήθησε τόσο  με την συλλογή βελών όσο και με αλλες διαδικαστικές λεπτομέρειες.
     Στο τέλος , αν και νύχτωνε , το ενδιαφέρον του κόσμου παρέμενε αμείωτο και μας έγιναν απανωτές προσκλήσεις για μελλοντική επανάληψη των προπονήσεων."


     Ο Δημόδικος έκανε νέους ...τετράποδους φίλους και δεν παρέλειψε να απαθανατίσει τις νέες του σχέσεις αλλά να δούμε τι θα πει στα τετράποδα που έχει αφήσει πίσω του όταν τον ξανασυναντήσουν... Θαυμάστε τον με το νέο βολιώτη φίλο του (ασφαλώς κι εννοούμε το υπό ...μάλης)!


     Συγχαρητήρια στους τρεις Εφιπποτοξότες μας για την επιτυχημένη επίδειξη της Παραδοσιακής Τοξοβολίας σε έναν τόσο σημαντικό φορέα όσο η Λέσχη Εφέδρων Αξιωματικών Βόλου η οποία στελεχώνεται από εξαιρετικούς Συνέλληνες. O τοπικός ηλεκτρονικός τύπος σημειώνει:




ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με επιτυχία η παραδοσιακή τοξοβολία

22/07/2011, 12:05

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Ιουλίου η πρώτη αθλητική συνάντηση "παραδοσιακής Τοξοβολίας " στην πόλη μας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών και Ανθυπασπιστών Νομού Μαγνησίας.
Την εκπαίδευση έκαναν τρία στελέχη της «Ελληνικής Εφιππο- τοξοτικής Εταιρείας Ελλάδος» από Αθήνα και Λαμία , με επικεφαλής τον «Χρυσό Αθλητή» της τοξοβολίας κο Σπυρίδωνα Μπάκα. 
Οι 19 συμμετέχοντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους από την επαφή με το τόξο, πλούτισαν τις γνώσεις τους για την κατασκευή και τη συντήρησή του και τέλος για δύο ώρες σχεδόν, τοξοβολούσαν , στην αρχή με δυσκολία, κι έπειτα με πολλές επιτυχίες επί του αχυρένιου στόχου. 
Η επόμενη συνάντηση -εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη με νεότερη ανακοίνωση. Μικροί και μεγάλοι δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους και την επιθυμία για την επόμενη συνάντηση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών για μια ακόμη φορά με τις δράσεις του αφυπνίζει τους συμπολίτες και τα μέλη του στον Αθλητισμό και στο Περιβάλλον .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου